Aktuális hírek

Beíratás a 2021/2022-es tanév első osztályába

Kedves Szülők!

Az általános iskolai beíratás időpontja  2021. április 15-16. (csütörtök - péntek).

Kérjük, jelezze gyermeke beíratásának szándékát a 87-448-205-ös vagy a 30-749-7156-os (Somogyi Judit) telefonszámon, ahol a személyes ügyintézéshez időpontot egyeztet önnel az iskolatitkár. A személyes találkozásra a járványügyi szabályok betartásával kerül sor. Minden család külön, előre egyeztetett időpontban érkezhet.

Amennyiben a járványhelyzet miatt online ügyintézést szeretne, kérjük, írásban jelezze beíratási szándékát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Ez esetben az iskolatitkártól kapja meg az adatok kitöltéséhez szükséges űrlap elérhetőségét.

A következő dokumentumokra szükség lesz a beíratáshoz:

Bővebben: Beíratás a 2021/2022-es tanév első osztályába

Étkezési díjak befizetése - 2021. június

Poráczkiné Kovács Nikoletta élelmezésvezető kér mindenkit, hogy a 2021. június hónapra esedékes étkezési térítési díjakat 2021. június 1-2-3-án (kedd-szerda-csütörtökön) szíveskedjenek befizetni!
MKB Szép kártyával kizárólag a megadott két napon tudnak fizetni.
 

Azok, akik jelezték, hogy átutalással szeretnének fizetni, számlát kapnak és kérjük, a számlán szereplő bankszámlaszámra utalják át a térítési díjat. Számlázással kapcsolatos kérdéseikkel Somogyi Judit iskolatitkárhoz fordulhatnak.

Az ebéd lemondása hétköznap 6.00-14.30-ig lehetséges a 87-448-514-es telefonszámon illetve e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. (Aki teheti, e-mailben mondja le gyermeke étkezését hiányzás esetén!) A gyermekétkeztetést Tihany Község Önkormányzata által fenntartott konyha látja el.